0krepšelisPirkinių krepšelis0 prekių
Dabar pigiau!
ATREZZO ELITE Turime vietoje: >8Pristatymas 1-2 d.d.: >8 Pristatymas 3 d.d.: >8
205/60 R16
  • Kaina už 1 vnt.
  • € 55.00 € 54.00

SAILUN PADANGOS – PREKĖS ŽENKLO ISTORIJA
Sailun padangas ir jų užuomazgas galima atsekti Kinijoje, kai Sailun gumos gamykla pradėjo bendradarbiauti su Čingdao mokslo ir technologijų centru. Sailun sėkmės kertinis akmuo yra aukšta gaminių kokybė ir plačiajai visuomenei prieinama kaina. Prekės ženklas jau įdiegė aukštus kokybės standartus, pristatydamas produktus kurie ne tik išsikovojo vietą biudžetinės klasės viršūnėje sukurdami visiškai naują aukščiausios kokybės biudžetinę klasę, bet ir gali konkuruoti su vidutinės ar net aukščiausios klasės klasės padangų modeliais. Tai patvirtina ir prekės ženklo gauti apdovanojimai bei sertifikatai. Ryškiausias to pavyzdys – TÜV SÜD sertifikatas, kurį Sailun Alpine+ gavo kaip pirmoji Kiniška padanga istorijoje.

Sailun padangos Lietuvoje žinomos jau daugiau nei 10 metų. Šio prekės ženklo pasiūlymų asortimente yra padangos lengviesiems automobiliams, visureigiams ar SUV automobiliams, taip pat komerciniam transportui. Galimi tiek kokybiški vasarinių, tiek žieminių, tiek universalių M+S padangų modeliai, kurie gaminami naudojant naujausias technologijas ir aukščiausios kokybės įrangą.

Nepaisant to, kad įmonė buvo įkurta 2002 m. ir yra palyginti nauja, Sailun padangas Lietuvoje jau pamėgo daugiau nei 120'000 vairuotojų, o visame pasaulyje – daugiau nei 10'000'000, todėl jie patenka į 15 geriausių padangų gamintojų pasaulyje. Taip pat gamintojai užsibrėžė tikslą iki 2025 metų patekti į geriausių gamintojų dešimtuką.

PADANGŲ GAMYBA
Sailun padangos gaminamos atsižvelgiant į naujausias padangų pramonės tendencijas. Žymiausi šalies specialistai užsiima padangų dizaino ir gumos mišinių kūrimu, savarankiškai pakeldami biudžetinės klasės padangų standartus į naujas aukštumas. Kaip minėta aukščiau, nėra transporto priemonių, kurių „Sailun“ padangos negamina, nuo mažiausių lengvųjų automobilių ir priekabų iki visureigių ir sunkvežimių. Sailun padangų protektoriaus raštai dažnai įkvėpti daugelio aukščiausios kokybės gamintojų. Atidžiau pažvelgus, prekės ženklo padangų gumos mišiniai vis dažniau pasižymi tokiomis savybėmis kaip padidėjęs atsparumas dilimui, garso slopinimas ir atsparumas dideliam karščiui ar stipriam šalčiui, kurie dar palyginti neseniai buvo stebimi tik aukščiausios kokybės padangų gumos mišiniuose.

SAILUN PADANGŲ GAMYBA
Lietuvoje galima įsigyti visų naujausių Sailun padangų modelių, įskaitant vasarines padangas, žiemines padangas, universalias M+S, dygliuotas padangas ir net visureigiams skirtas Allterrain padangas. Kiekvienais metais šis asortimentas papildomas naujais padangų modeliais, o pagal gamybos kokybę daugelis padangų modelių patenka į 10 geriausių pasaulio lyderių. Galima drąsiai teigti, kad Sailun padangų asortimente bus padangų kiekvienam skoniui – standartinės vasarinės padangos, Ultra High Performance, Allterrain, Mudterrain, Highterrain, M+S, 4 sezonų, universalios padangos, žieminės padangos su dygliais ir minkštos mišinio sudėties arba skandinaviško tipo žieminės padangos.

SAILUN gamintojo asortimentas: dygliuotos padangos, žieminės padangos, universalios M+S padangos, vasarinės padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui, mikroautobusų padangos, UHP padangos galingiems automobiliams, padangos elektromobiliams, sportinės padangos.

Sailun205/60 R16 96H
C
B
70dB
ABC