0krepšelisPirkinių krepšelis0 prekių
Snoways 4 Pristatymas 1-2 d.d.: >8
255/35 R20
  • Kaina už 1 vnt.
  • € 127.00

Lassa – vienas geriausių pasirinkimų tarp Europoje gaminamų vidutinės klasės padangų.

Lassa yra Europos padangų gamintojas, jau beveik 30 metų veikiantis „Brisa Group“ („Bridgestone Sabanci Tire Manufacturing and Trading Inc.“) ir naudojanti tas pačias gamybos linijas kaip ir garsioji pagrindinė įmonė. Todėl Lassa padangose ​​naudojamos patikrintos Brisa Group technologijos.

    „Lassa“ įmonė buvo įkurta 1974 m. Turkijoje ir šiuo metu priklauso „Brisa Corporation“. Lassa padangos daugiausia gaminamos eksportui į Europos šalis, todėl atitinka visus aukščiausius ES reikalavimus, įskaitant vokišką TUV sertifikatą.

Lassa vasarinės padangos išsiskiria itin tyliu, patogiu važiavimu, kuris kartu su puikiomis eksploatacinėmis savybėmis šlapiame kelyje ir padidintu atsparumu dilimui daro šias padangas vidutinės klasės rinkos lyderėmis.

 Žiemą Lassa siūlo tiek skandinaviško tipo žiemines padangas su dygliais ar be jų, tiek europietiško tipo žiemines padangas, kurios labiau skirtos naudoti miestuose ir didesniuose, geriau prižiūrimuose keliuose arba gali būti naudojamos kaip visasezonines padangas.

LASSA gamintojo asortimentas: dygliuotos padangos, žieminės padangos, universalios M+S padangos, vasarinės padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui, mikroautobusų padangos, UHP padangos galingiems automobiliams, sportinės padangos, padangos žemės ūkio transportui.

Lassa255/35 R20 97W
D
C
69dB
ABC